Idavall Data AB 

Med närmare 25 års erfarenhet vet vi hur bokningssystem skall byggas

 

 

 

Hem Produkter Demo Referenser Support Aktiviteter Kontakta oss Logga in
Företaget Personalen

 

FRI4 - Enkelt att hantera
Snabbt och utbyggbart

Mer SMS-stöd

Vi kan nu även erbjuda stöd för SMS via SmartSMS.

(2010-03-15)

Nu med SMS-stöd

Vi kan nu erbjuda stöd för SMS via iP.1, EWO och Mobill.

(2010-02-10)

Ny passerkoppling

Nu kan vi erbjuda integration mot Pelco Esmikko från Pelco AB. Integrationen kommer att göras tillgänglig från och med nästa version av FRI4.

(2009-11-16)

Över 160 kommuner

Nu kör över 160 svenska fritidsförvaltningar FRI4. Vi tackar för förtroendet.

(2009-04-02)

Ny passerkoppling

Nu kan vi även erbjuda integration mot Bravida Integra V5 från Bravida Säkerhet AB. Integrationen kommer att göras tillgänglig från och med nästa version av FRI4.

(2008-12-01)

Årsgodkännande

Den nya versionen av Webb-Förening/Redigera innehåller nya funktioner som gör att föreningar kan göra sitt årsgodkännande direkt på nätet. Koppling sker även mot Webb-bidrag så att bidrag ej kan sökas innan godkännandet skett.

Läs mer under Nyheter på Användarnas sIdor.

(2008-11-26)

Dokumenthantering

Dokumenthanteringen (uppladdning av dokument) vid bidragsansökningar via Webb-Bidrag fungerar nu så att kontroll görs mot tidigare uppladdade dokument.

(2007-11-19)

FRI4 - nu på norska

Nu är även programdelen Webb-Bokning översatt till Norska.

Sedan tidigare är andra delar översatta, bland andra Webb-Förening (Web-Forening) och Webb-Bidrag (Web-Tilskudd).

 

Vi på Idavall ...

... presenterar stolt 2010 års upplaga av Julkortet

 

Övre raden (f v)

Gustaf Torenstam

Företagets VD. Reser mycket för att hålla i visningar, installationer och utbildningar. Renoverar hus mer sällan och orienterar ibland.

Torbjörn Svensson

Programmerare, utvecklare och skyldig till det mesta i systemet eftersom han har varit i företaget sedan tidernas begynnelse. På fritiden snickrar han på hus eller jobbar i skogen utanför Långasjö.

Lotta Nylander

Håller huvudsakligen i support, kundkontakter och kopplingar mot ekonomisystem för överföring av fakturaunderlag/utbetalningar. Hundtokig, ju större hund desto bättre, och knallar gärna omkring i svampskogen.

 Julkortet 2011

Nedre raden

Mari Skinnar Torenstam

Mari är den som håller ordning på kontoret. Sköter alla kontorssysslor och ansvarar för löpande ekonomi, fakturering, bokföring och löner m.m. Kopplar av gör hon med promenader med hunden och med orientering.

Johan Mellgren

Utvecklingssidans idéspruta. Jobbar bl a med Webbfunktionerna och Export till Passersystem när han inte sitter i supportsamtal. Är scout och lite av en självplågare som cyklat Vättern runt sju gånger.

 

 

 

 ©Idavall Data AB. ® FRI är ett registrerat varumärke. Alla rättigheter reserverade. Cookies.                                      Översikt: